A la Madicken...

Daar hangt ze dan! Moedereend in de tentoonstelling 'Madicken all over the world' die van 2 juli t/m 24 september te zien is in Astrid Lindgrens Nas, de geboorteplek van deze legendarische schrijfster.

Ik ben in Zweden waar ik meedoe aan de fantastische conferentie @smabus2023 , vol met inspirerende lezingen en workshops op een ydilische plek waar creatievelingen met liefde en passie voor boeken samenkomen. Zo bijzonder om hier deel van uit te mogen maken!

Toen ik mij op gaf voor deze conferentie kregen illustratoren de mogelijkheid om een illustratie voor deze tentoonstelling in te leveren en dat was best een gepuzzel want toen was ik ook volop bezig met mijn boek. Maar waar een wil is, is altijd een weg en toen ik gisteren 'mijn' illustratie zag hangen, was het al het harde werk meer dan waard🙏!

In totaal doen 18 illustratoren mee en zijn het prachtige, gevarieerde illustraties, allemaal geïnspireerd op Madicken. Ben je in de buurt dan zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op deze historische en inspirerende plek📖🎨💕!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


A la Madicken...

Stem je mee op Moedereend?

A la Madicken...

Open Atelier Route...

Zin in zomer...

Er was eens...