On her way...

Wat lijkt het me heerlijk om zo vrij als een vogel te zijn. Om any moment overal naar toe te kunnen vliegen. Wat dat betreft ben ik wel jaloers op Moedereend. Al kan zij een ritje met het vliegtuig ook waarderen. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan, denkt ze😉. Ik geef haar groot gelijk😀!

Vrijheid is een belangrijke waarde voor mij en dat vind ik zo fijn aan creëeren, het maakt me vrij.

Vrij van de huidige werkelijkheid, van de klok en van onrust in mijn hoofd. Ik ben vrij om te creëeren wat ik wil. Alles is mogelijk. En kan telkens weer opnieuw te beginnen.

Daarom werk ik ook graag met landschapsfoto's. Ze staan symbool voor die vrijheid. En voor rust en stilte. Precies wat ik in het creëren vind. Daarvoor hoef ik gelukkig dus niet ver weg te gaan.

Moedereend is op een magische reis met haar eigen boek. Ze heeft al een aantal mooie bestemmingen bereikt. Daarover later meer. Handig ook voor mij zo'n hulpje. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan, dacht ik😉. Moedereend geeft me groot gelijk😀. Kan ik mij weer focussen op nieuwe creaties met haar in de hoofdrol. Wat een teamwork, love it😀💜!

Goede reis Moedereend📖✉️✈️!Twitter Facebook LinkedIn Volgen


On her way...

Stem je mee op Moedereend?

A la Madicken...

Open Atelier Route...

Zin in zomer...

Er was eens...