Time to relax...

Dit heb ik de afgelopen tijd regelmatig gedaan, een warm bad nemen. Net als Moedereend, alleen dan zonder alle bubbels🫧😀.

Een warm bad ontspant mij, geeft rust en inzichten en brengt me weer terug naar mijn lijf. Iets wat nodig was, want ik stond helemaal aan na het uitkomen van mijn boek en de boekpresentatie. Super leuke ervaringen en ik kijk er met heel veel plezier op terug!

Mijn hoofd wilde door want er zijn zoveel leuke dingen om te doen. Maar ik heb ook een flinke griep gehad dus ik moest eerst even bijkomen en daar aan toegeven was niet altijd even makkelijk😉.

Van het weekend voor het eerst weer gecreëerd en voor mij werkt dit, net als een warm bad, ook helend. Het brengt me terug naar mezelf en wat is het leuk om te creëeren met Moedereend. Ze maakt me vrolijk en ik geniet volop van het creatieve proces waar ik mij volledig aan kan overgeven. Zo fijn om even volledig in het moment te zijn🧩.

Deze tijd staat dus in het teken van heling. En vandaag mag ik nog een helende activiteit ondergaan. Ik ga namelijk op plantmedicijn reis met de truffel. Ik ben heel benieuwd welke inzichten deze wijze heelmeester mij gaat geven. Ik heb laatst begrepen dat plantmedicijn reizen zelfs krachtiger zijn dan breathwork. Zo bijzonder. Alles wat we nodig hebben zit in de natuur. Laten we haar koesteren en omarmen.

Net als de prachtige Afrikaanse grote vijf dieren. Ze zijn een inspiratiebron geweest voor mijn boek en ik veel van ze geleerd. Daarom heb ik ze alle vijf een mooi plekje gegeven in mijn boek.

En ik ben heel benieuwd, heb jij ze al gespot📖🔎?


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Time to relax...

Stem je mee op Moedereend?

A la Madicken...

Open Atelier Route...

Zin in zomer...

Er was eens...