Tijd voor een update...

Leuk om op deze winterse dag even een update te geven over mijn boek!

Zesentwintig december is mijn deadline om alles in te leveren en daar focus ik mij op dit moment volledig op.

In Canva maak ik een opzet van mijn boek zodat team productie weet welke tekst bij welke illustraties 'hoort.' Dat vind ik super leuk om te doen, want zo krijg ik al een eerste indruk van hoe mijn boek eruit komt te zien.

Verder werk ik nog aan de laatste illustraties, want ik kwam er door deze opzet achter dat een paar erbij mooier is qua verdeling van de tekst.

Wat ik mij regelmatig afvraag is wanneer is mijn boek af? En is een boek ooit af? Als ik geen deadline had, dan zou ik blijven 'schaven' volgens mij.

Een schilderleraar van mijn man zei ooit, een schilderij is af als je nog de behoefte hebt om een paar kleine aanpassingen te doen. En dat vind ik een mooi inzicht om mee te nemen voor mijn boek. Het helpt om het streven naar perfectie los te laten. En ik ben bijna zover!

De komende week laat ik alle illustraties inscannen, maak ik de opzet in Canva af en dan is het tijd om mij 'over te geven' aan de expertise van team productie om er een prachtig geheel van te maken. Ik heb er alle vertrouwen in en kan niet wachten om straks het eindresultaat te zien!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Tijd voor een update...

Stem je mee op Moedereend?

A la Madicken...

Open Atelier Route...

Zin in zomer...

Er was eens...