Dankbaar...

Vandaag op 11 november ben ik dankbaar voor Moedereend!

Acht jaar geleden heb ik op deze dag voor het eerst het talentenspel van Willem Glaudemans gespeeld. Het heeft diepe indruk op mij gemaakt. Ik ben lang zoekende geweest naar wat ik leuk vind en waar ik goed in ben en dit spel gaf mij zoveel antwoorden.

Ik ben mijn creatieve talenten gaan ontdekken bij Ellen Dekker, www.ont-dekking.nl, en tijdens één van de leuke cursussen die ik heb gevolgd is Moedereend ontstaan. Dat vind ik nog steeds erg leuk om te doen. In lijnen bijzondere figuren ontdekken en deze verder uitwerken met foto's.

Het creatieproces heeft ook veel overeenkomsten met manifesteren, bedacht ik mij. Ik zie een beeld voor me waar ik vervolgens 'inspired' naar toe werk. Ik laat alle verwachtingen los en vertrouw volledig op het creatieve proces. Iets waar ik bij andere manifestaties nog veel van kan leren;-).

Moedereend staat voor mij voor passie, plezier en positieve energie. Deze illustratie symboliseert mijn creatieve reis naar vrijheid en hij krijgt een bijzonder plekje in mijn boek.

Vandaag ben ik dankbaar dat Moedereend mijn hoofdpersonage is van mijn eerste kinderboek.

Moedereend geeft een verjaardagsfeestje, maar haar vriendje, Dikke Muis, moet heel hard huilen. Moedereend wil weten wat er aan de hand is. Ze gaat op bezoek bij vijf vriendjes die allemaal iets weten over verdrietig zijn. Komt Moedereend erachter waarom Dikke Muis verdrietig is? En wordt Dikke Muis weer vrolijk?

Wil je ook graag weten wat er aan de hand is met Dikke Muis op het verjaardagsfeestje van Moedereend? Leuk als je je dan inschrijft via deze auteursblog bij het kopje inschrijven, dan word je op de hoogte gebracht van mijn boek, dank je wel!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Dankbaar...

Stem je mee op Moedereend?

A la Madicken...

Open Atelier Route...

Zin in zomer...

Er was eens...